Java Developer

"Velem együtt most több mint 1500 informatikus és mérnök gondolja úgy, hogy az evosoft csapatában van a helyünk. Budapesten, Miskolcon és Szegeden dolgozunk, olyan szoftvereket írunk, amelyek avatatlan szem számára sokszor láthatatlanul, de mégis - alapjaiban határozzák meg az életünket.

A mi szoftvereinkkel találkozhatsz a legnagyobb orvostechnikai berendezésekben, számtalan vasútvonalon, a legnagyobb autógyárak automatizálási rendszereit is a mi kódunk mozgatja, sőt már az elektromos autókban is ott vagyunk. Az ipar szinte minden területén fut olyan program, amelyet én vagy a kollégáim teszteltek, fejlesztettek. Az evosoft, teljes nevén az evosoft Hungary Kft. 3 fővel indult, több mint 20 évvel ezelőtt. Mára több mint 1500-en vagyunk, és tovább bővülünk - tarts Te is velünk!

Tudom, hogy nehéz döntés előtt állsz, de hadd segítsek: nézz rá a honlapunkra, rögtön a címlap jobb oldalán (mobilról nézve alul) találsz két videót. Ezeket mi készítettük, rólunk szólnak, nézd meg őket!"

Budapesti telephelyünkre keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

Java Developer – MindSphere

KIK VAGYUNK?

Egy energikus, fiatalos csapat, ahol meghallgatjuk egymást, tanulunk egymástól és folyamatosan fejlődünk. Szinte minden népszerűbb budapesti sporteseményen képviseltetjük magunkat, illetve sportklubjaink keretében támogatjuk az egyéni elképzeléseket is. Négy nagy céges rendezvényünkön kívül a projekten és a teameken belül is rendszeresen szervezünk szabadidős programokat (társasjáték, darts, sörözés, napi planking, ping-pong, stb.)

MIT CSINÁLUNK?

Azon dolgozunk, hogy a világon elérhető adatokat összegyűjtsük és kiértékelhetővé tegyük, később üzleti logikává alakítsuk. Így támogatjuk az ipart, hogy egy termék gyorsan, hatékonyan elkészüljön és az a felhasználó számára is jobbá, megbízhatóbbá váljon. A MindSphere az egyik legmodernebb IoT platform a világon, melyet 2,5 éve Budapesten is alakítunk.

Ha többet szeretnél tudni a projektről, nézd meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=y_kN1SExehI

HOGYAN DOLGOZUNK?

Siemens erőforrásokkal támogatva önállóan dolgozunk, és büszkék vagyunk arra, hogy a multinacionális hátteret és egy magyar nagyvállalat előnyeit tudjuk ötvözni. Ügyfelünk támogatását élvezzük nemcsak a technológia kialakításakor, hanem a fejlődési irányok meghatározásakor is.

Saját betanulási és fejlesztési programmal, online és on-site képzésekkel támogatjuk az új munkatársak beilleszkedését. A hosszú távú karrierépítésben a technológia, a termék és a domain tudás bővítése is teret kap. Kollégáink 5 kontinensen dolgoznak, így fontos nálunk az angol nyelvtudás.

Mindezt tesszük egy megújult, modern irodatérben, melyben nemcsak az ergonómiát tartottuk fontosnak, hanem a kikapcsolódást is. Így kaphatott helyet a közösségi térben Xbox és kávé sarok is, melyet a rugalmas munkaidőnek megfelelően bármikor használhatsz (amikor épp nem a 4. ipari forradalmat alakítod).

AMENNYIBEN TE IS…

 • elmélyítenéd a tudásodat a Java / Java 8 világában,

 • ismered a Spring-et vagy hasonló keretrendszert,

 • szoktál írni tesztkódot,

 • jártas vagy SQL / NoSQL adatbázisokban,

 • megismernéd a legújabb Cloud (AWS) technológiákat,

 • érdeklődsz a Docker iránt,

 • foglalkoznál RESTful Microservice-ekkel,

 • hozzányúlsz időnként a frontendhez is (Angular)

 • törekszel a szakmai kiválóságra és szeretnél nyomot hagyni egy, a mai világunkat formáló termékben,

 • alkalmaznád az extrém programozás elemeit a mindennapjaidban,

 • úgy gondolod, hogy igazán csak csapatban lehet nagy dolgokat megvalósítani,

 • gyorsan alkalmazkodsz a változásokhoz,

 • szeretnél budapesti, megújult, modern irodánkban dolgozni vagy a távmunkát preferálnád

 

 

AKKOR A JELENTKEZÉSHEZ KERESD FEL EZT AZ OLDALT: https://karrier.evosoft.hu/register

További kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a +36 70 519 6409 telefonszámon.

Jelentkezés

új vagyok itt ... ... már regisztráltam
REGISZTRÁCIÓ

Bejelentkezés